La la la la.

Gud vad jag är trött! Har ändå bara legat i sängen med datorn i knät och kollat på massa gamla bilder. Känns som om jag skulle dö, nästan.. Haha, där överdrev jag lite. Fryser om fötterna också, men ska upp och kika lite vad resten av huset gör, och borsta tänderna. För sen ska jag kolla på film, om jag inte somnar.

Fast först känner jag för att göra klart min önskelista tills jag fyller år. Vet precis vad jag vill ha och av vem jag önskar mig vad av. :)

I'm home tonight.

Tjolahopp! Blev inget med tjejerna ikväll, jag orkar verkligen inte. Helt slut i hela kroppen, och huvudet. Så blir en tråkig hemmakväll istället. Men så blir det när man inte orkar.

Så jag funderar på om jag ska måla mina naglar och fixa dom kanske, dom ser ju förjävliga ut just nu. Dom är ojämna och allt, för jag har börjat bita på dem ibland. *Måste sluta* Jag saknar mina långa naglar, jag älskar att ha långa naglar. Iaf när de är målade. Ska nog halvtitta på Melodifestivalen också. Kommer säkert suga, som alltid.
Men förra gången var faktiskt både Molly och E.M.D bra. Jag älskar E.M.D's låt (A)

Köpt godis till kvällen har jag också gjort. Och cider, så här ska det bli myyyyys.

Puss

Tired tired tired.

Jag är nog tröttast i världen, tror jag. Ont i huvudet, eller snarare hela kroppen. Har känslan av att jag skulle kunna bara falla ihop när som helst. Men jag ska piggna på mig, jag lovar. För idag ska jag ha roligt.

Igår blev det inget här då jag inte hade tid att sitta vid datan nångång alls. Efter skolan fick jag skynda mig hem, packa sen åka upp till Bergvreten skolan för att träffa Frida. Vi gick då hem till henne och åt och fixade tills kvällen. Vid halv-tjugo i fem tror jag klockan var, gick vi till Fanna ip. Då var redan nästan alla där.
Vi hade kick-off, pratade om massa och hade faktiskt kul.

Sen imorse blev det tidig uppstigning, redan halv åtta tror jag att jag blev väckt! Vaknade av att massor pratade osv. Frukost och fix sen klockan tio blev det fotbollsträning. Jobbigt, jag har ju inte tränat på jättejätte länge. Men jävligt kul, jag har verkligen saknat fotbollen. Kom sedan hem vid strax efter tolv. Sen dess har jag bara duschat och tagit det rätt lugnt.

Ikväll blir det tjejerna, så det kanske blir en till uppdatering.

Oj!

Nu har jag varit uppe på tok för länge, tur att jag är trött nu iaf. Måste ju upp tidigt imorgon, eller funderar på att ställa klockan på halv åtta och inte sju som jag brukar.
Fastnade framför ett spel som GratisRefill.se hade, som det gamla Snake är det ungefär. Aja, nu måste jag faktiskt sova.

Hörs en sväng imorgon, hoppas jag:)

Puss

GratisRefill.se

Jag har varit medlem där ett tag, men inte loggat in på länge. Loggade nyss in, och såg att dem hade gjort om hela sidan och det fanns mycket att samla poäng på. Så bara på några sekunder gick jag från att ha 63p till 97p! Sjukt enkelt, bara klicka.
Du hör på namnet att du kan byta dina poäng mot kontantkort laddade med en viss summa pengar, men även superpresentkort och mobiler! Det tycker jag är grymt bra :)

Så ni som inte är medlemmar, och inte pallar betala kontantkort hela tiden. Bli medlem här!

GratisRefill.se


Tre olika jag.


Orginal


Fjortis


Fejkad

De två nedersta bilderna är omgjorda i Photoshop CS2. Av de två redigerade gillar jag mest den sista, fjortisbilden ser så, ja, fjortisfejk ut. Visst, jag ser fejk ut med utslätad hud och så, men det ser faktiskt så mycket bättre ut ändå.

Men vad tycker ni? Hur skulle ni vilja se mig?

Time for..

..träningscykeln! Nu ska jag faktiskt röra lite på mig, inomhus. Dock har jag gått iaf en del idag, men mer träning behövs för mig. Känner mig riktigt taggad faktiskt. Så nu ska jag byta om och springa och hämta min ipod älskling. Hörs efter duschen!


I can't sleep.

Kunde verkligen inte sova. Trött som bara den, ögonen vill bara stängas, men det går inte att sova. Känns som jag dundrat huvudet i väggen också, så där har jag också ont + att ena örat gör ont ibland. Inte bra, jag som verkligen vill sova.

Jag vill vakna och känna mig pigg för en gångs skull. Jag har inte fått riktigt vila ut på riktigt på länge, möjligt vis lite grann i söndags. Men en dag liksom? Vad hjälper det? I helgen blir det ju kick-off och sova med laget, och efter det blir det träning. Så ingen extrem sovmorgon på lördag som jag skulle behöva. Varför kan man inte alltid sova, eller alltid vara vaken utan att bli trött? Tänk om det fanns saker att göra hela tiden. Jag borde fan snart behöva sömntabletter, jag kan verkligen inte somna. Och när jag väl somnar, så sover jag knappt, det känns som om jag bara ligger och blundar ibland. Och sen när jag vaknar känns det som jag bara har sovit en kvart eller något. Sjukt jobbigt.

Så jag orkar aldrig nånting, länge sen jag verkligen gjorde det. Jag vill ha sommar, värme och ljus, så man känns sig piggare och gladare. Så man känner sig mycket bättre. Just nu känner jag mig skit, vet inte varför, det bara känns så. Ingenting går bra, och skola gör mig sjukt stressad. Stör mig på att den där jävla tvn i entrén visar: Bara 7 veckor kvar till påsklovet. Det är ju snart, sen går vi en vecka i skolan och sen åker vi till Falun.

Snart börjar en ny kurs också, som håller på heeela terminen ut nästan. Sjukt jobbigt och jag kommer bli mer stressad än någonsin. Det märks inte på mig, men jag går med det hela tiden. Snart orkar jag inte med skola längre. Ändå kan jag inte göra något i skolan. Har inga ord att skriva, kan ingenting.
Jag känner mig värdelös.

Texten är helt onödig, kass och inte värd att läsa, men var bara tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag verkligen sova. Annars hittar ni väl mig här igen.. Eller framför en film.

Goodnight.

Nu måste jag verkligen sova, har varit uppe alldelles förlänge för min trötthet som var, snart blir jag pigg. Har redan börjat piggna till. Men om jag somnar nu, så kanske jag orkar upp tidigare, och då kanske jag orkar blogga innan skolan?
Vi får se, men nu ska jag ta bort sminket.

Puss


Are you a shoe-lover?

Då borde du titta hit! Jag har precis hittat en ny gratissida, och jag blir alltid medlem på sådant. Jag tycker det är ett bra sätt att kunna shoppa, utan att man har några pengar i stort sätt. Och man gör ju inte särskilt mycket för att få poängen. Och har ni inte hittat dit? Bli medlem på min länk och få en bra start på ert poängsamlande :)


GratisSkor.se

I want a new mobile.


Denna skönhet från Sony Ericsson skulle jag ev. kunna tänka mig som ny mobil. Den är touch och helt fin helt enkelt. Men frågan är hur mycket den egentligen komma ligga på. En touch mobil med 12mpx kamera, hmm. Dyrt låter det i mina öron. Jag som har en mobilbudget på dryga 2000..

Brown dress.



Jag vet, jättedåligt redigerat, men orkar verkligen inte göra det så extremt bra. Är hur trött som helst och har ont i huvudet. Men jo, jag ska blogga ett till inlägg, sen ska jag sova. Punkt slut.

Men till att prata om klänningen, den är lite ljusare än på bilden. Kändes dock lite stor, axelbanden var förlånga och så var hela klänningen för lång tyckte jag. Men mamma får sy upp den och fixa. Annars älskar jag den. Passar perfekt till sommarn, då jag ska vara brun. Köpte även en bolero till, men glömde fota den. Men den är svart iaf.
Så då är 2 vår/sommarplagg köpta iaf!

Bubbleroom.se

Hittade endel där faktiskt. Pengar till att klicka hem har jag ju tråkigt nog inte, men kanske blir senare förhoppningsvis om ingen skulle vilja köpa de små godsakerna till mig :)




Visst är de fina? Jag älskar den rosa blusen mest, så gullig och somrig som helst ju. Och en vanlig svart tubtop skulle jag faktiskt behöva. Och huvtröjor kan man aldrig få för många av. Den gråa passar också hur bra som helst till sommarn. Så ja tack till allt :)

Förresten så kom min klänning från La Redoute idag. Så ska prova den och laddar senare upp bild på den.

Give me summer!

Trött på allt slask, snö och äckel kyla. Trött som fan på allt just nu. Man blir inte direkt piggare när vädret suger helvete. Det gör att man bara ligger inne och blir tjock istället, man orkar ingenting. Inte jag iaf, helt slut efter bara några timmar i skolan.

Jobbade nästan ingenting idag, så ska ta och göra det ikväll istället. Fast nu först innan middagen vill jag bara vila och ta det lugnt. Såg en Bubbleroom.se reklam på tv, så tänkte kika in lite kläder. Så om jag hittar något, så laddar jag upp bild.

Men nu orkar jag inte skriva mer. puss

It taste like PINK!

Så nu har jag kommit en bit på vägen på min nya design. Jag gillar den faktiskt, för de rosa färgerna. Dock måste jag komma på något att ha på den tomma, vita ytan. *Tänk tänk tänk*

Nu hade jag tänkt att byta om och fixa lite, sen duka och hjälpa till med maten. Ikväll blir det lite hemma träning också. Måste verkligen komma igång med att träna inför beach 09, höhö. Och konditionen, fyfan. Känner mig hur seg och otränad som helst. Har inte tränat sen den 13 december!! Jag som älskar att träna!

Aja, skriver sen.
Puss

Rubrik förslag?

Hej hopp!
Har varit hemma nu i dryga timmen, och största tiden har spenderats här. Funderar på att göra en ny design som jag verkligen blir nöjd med och vill ha länge. Frågan är bara hur jag ska få nå bra idéer. Får väl kolla i lite tidningar och i olika bloggar.

Skolan vill jag inte prata om, vill helst koppla bort det när jag är hemma. Blir så stressad av att allt som måste göras. Så det kan vi ta en annan dag istället.

Just nu stör jag mig på att jag inte får ut mina äckliga linser! De har typ klibbat sig fast sig på ögonen och jag får inte bort dem, det är omöjligt. Så istället måste jag sitta och blinka hela tiden för att kunna se utan att det blir suddigt. Nej jag har inte något extremt synfel, utan får ont i huvudet utan dem. Och jag vill ha färgade linser, så måste använda dem jag har nu så ska jag få sen :) Så då får ni se mig i förhoppningsvis bruna ögon. Eller klarblåa och fina.

PUSS

Headache.

Har precis gjort i ordning mig for the night. Borstat tänderna, tagit bort sminket och rengjort ansiktet, smörjt in mig OCH gjort en inbakad fläta på mig själv. Det är något jag ska börja göra varje kväll. Borstar tänderna och tar bort sminket gör jag jämt ändå, men allt det andra. Kanske inte flätar håret, men ni förstår? :)

Nu har jag iaf jätteont i huvudet och är svintrött, så ska försöka kolla klart på Beck innan jag somnar, om det inte blir för jobbigt att titta. Ska även ladda min Ipod, som tydligen var urladdad igår. :(

Så jag säger väl godnatt, sötnosar!

Earrings.


Båda kommer ifrån Aldora.se.
De här två fina örhängerna skulle inte sitta fel i mina öron. Jag som älskar guld och silver.

I want summer!

Tänk att få gå ut i bara shorts och linne, eller springa runt i bikini. Steka, bli brun och bara slappa. Gud vad skönt, jag orkar verkligen inte med snön och kylan längre. Det snöar nästan hela tiden här i Enköping känns det som, flera decimeter. Jag vill ha sommar, sol och ljus! Inte ha så mörkt, vitt och tråkigt.

Gud vad mysigt med vår och alla fina vårblommor. Och vår solen och känslan av att slippa massa tjocka vinterkläder. Jag längtar! Sommarlov.

Men nog pratat om det, man kan ju alltid hoppas att tiden går lite fortare.
Jag sitter här, eller snarare ligger i sänger och kikar på bloggar. Försöker få lite inspiration till bloggen, för jag vill kunna skriva om något roligt ibland också. För eftersom det är kallt ute och jag är lat så orkar jag sällan gå ut och fotografera.

Idag har jag träffat Frida och Lollo på eftermiddagen, riktigt trevligt. Länge sen ju! Det börja med att jag och Frida satt och kolla på massa som hade anorexia och tyckte det var hemskt äckligt att titta på, sen tittar vi på en sjuåring som vägde 400pound (?). Hon var otroligt tjock! Stackare, hon kunde inte ens gå, utan studsade sig framåt på rumpan. Då skrattade vi åt det istället, för att det såg så kul ut. Vid 18 och 18.30 tror jag klockan var, åkte dem hem.
Sen dess har jag legat och segat här. Men nu ska jag nog ta en promenad till fanna handlarn och köpa mig en tidning att läsa.

Puss sålänge :)

Dream sweet.

Nu har jag tittat lite på en Beck film och är trött som fan faktiskt. Så något mer härifrån blir nog imorgon, så fort jag får tid. Förhoppningsvis innan skolan, om jag går upp i tid. Annars blir det imorgon kväll då jag ska träffa Frida och ev. Lollo som jag saknar såå mycket!

Godnatt! :)


Bjuder på en fulig bild på mig från fjällen.

Curly.



Bilderna är hemska, helt osminkad och allt, men dem är de bästa jag fick.

I havent forgot the blog.

Utan jag har haft sportlov. Då var jag uppe i Björnrike med min Isabelle. Har nog aldrig haft något roligare sportlov faktiskt, det var så otroligt kul att få åka skidor också. Trots att pjäxorna var osköna som in i jag vet inte vad.
Garvat så mycket som då har jag nog inte heller gjort, åt Isabelles krockar med träd. Inte för att jag var så mycket bättre själv som rullade ner för nästan en halv backe då men ändå. :)
Så det där Isabelle, får vi göra om.

Kom hem igår runt sju tror jag klockan var, efter 8 timmars bilfärd. Riktigt skönt på sätt och vis, men ändå vill jag fortfarande ha lov. Jag orkar faktiskt inte med skolan längre, det känns inte värt på något sätt. Men jag får väl ta och bita ihop och fortsätta, så länge det går.

Idag träffade jag Sara ett tag på eftermiddagen. Tanken var att vi skulle plugga, men vi kände verkligen inte för det så vi tänker istället skjuta upp redovisningen imorgon en vecka eller så. Istället satt vi och asgarva åt folk på youtube.

Nu ska jag föna håret och locka det tills imorgon. Återkommer sen med ett inlägg om hur det blev.
Puss

I've got reaal pain!

Gud vad jag har gått idag! Säkert nästan 1 mil.
Gick ut till bresse med skolan, eller snarare med Isabelle. Tog säkert 1½ timme, sjukt långt att gå! Väl därute skulle vi göra en massa aktiviteter.
Så nu har jag jätteont i benen, och ingen mat fick vi heller. Eller 1 korv om det räknas, för egentligen skulle man fått två, men nej, det fick inte jag och Isabelle. Inget att dricka heller, så jag kan ju inte direkt påstå att jag och Isabelle var på något särskilt bra humör då.
Dyngsur om fötterna var jag också, så det gjorde att allt gjorde jätteont verkligen.

Sån tur fick vi sluta halv 2 iaf, så då kom mamma och hämtade oss. Vi lämnade av Isabelle och sedan åkte vi och köpte skidjacka och underställ till mig. Tack mamii! :)
Jag blev uppskjutsad till Isabelle sen och där blev det plugg.
Eller vi pluggade inte så mycket, men det var det vi skulle göra iaf. Vi satt mest och skratta.

Men så när jag ändå håller på så har jag haft lite damputbrott också, så ursäkta alla det har fått gått ut över.. För det är nämligen så att jag är med på en fjortisvideo på youtube. Riktigt pinsam bild också, som defenitivt inte är fjortis, och jag är verkligen inte fjortis! Och inte Isabelle heller som även hon var med på videon.

Nu har jag krypit ner under täcket och ska ändra lite på designen innan jag ska sova. Är sjukt trött faktiskt.
Så jag säger väl, godnatt!


I'm gonna be negro.

Jag kan ju börja med att säga att det här med att uppdatera är jag inte speciellt bra på har jag märkt, har varken tid eller ingenting att skriva om. För alla mina dagar, eller iaf skoldagar ser i princip likadana ut och eftermiddagarna brukar inte vara nå speciella.

Men idag, då var det riktigt kul efter skolan faktiskt. Började med att jag och Isabelle började våran vandring till ÖB för att hon skulle köpa sminkborttagningsservetter till fjällen. Sedan gick vi till godisgallerian, dit vi verkligen skulle, fast först blev det en tripp in på outleten som ligger bredvid.
Där köpte Isabelle en Canada-tröja. Sen blev det somsagt till att köpa godis till morgondagen.

Det var inte riktigt det jag skulle komma till utan att vårat språk på vägen hem. Det börjar med att Isabelle råkar skriva fel när hon skulle skriva "Godis är gott", då skrev hon "Godis är gnutt" istället. *ASG*
Sen så var jag så trött på att gå och precis då gick vi förbi några cyklar, eller egentligen JÄTTE många cyklar. Så jag ba: "Ska vi inte sno en snyckel?" xD Fast egentligen menade jag: "Ska vi inte sno cykel?" HAHA!
Självklart var jag ironisk när jag sa det.

Vi skrattade en hel del den promenaden hem, så mycket att vi nästan halkade till och med.
Så tack för den här dagen, Isabelle! :)

Nu ska jag snart springa upp och hämta sminkborttagningsservetter och så ska jag borsta tänderna.
Sen ska jag köra lite hemma träning och brun-utan-sola mig.


(bilden är oseriös)


I really hate schoolwork.

Just nu sitter jag här uppe i köket och försöker plugga svenska. Håller på med att försöka ge exempel på olika artiklar i en tidning i respektive avdelning, fattade ni? Riktigt jobbigt faktiskt, och det som stör mig är att jag kommer inte åt mina filer som jag har i skolan. Egentligen ska jag kunna göra det, men efter jullovet funkar det inte!
Så jag får sitta här och försöka hitta på saker ändå.. Men funderar på att plugga som fan imorgon i skolan istället, och städa mitt rum nu. Hmm, undra vad jag väljer..

Vad gör ni en söndag som idag?
Jag kan ju iaf berätta mina planer för idag och de är att först ska jag städa mitt rum, senare ska jag duscha och fixa lite och ikväll blir det till att kolla på Beck. Mysiiiigt med tvkväll. :)

It was friday and partyyy!

Gårdagen var riktigt trevlig. Ida hämtade upp mig när hon slutade och så åkte vi hem till henne för att börja fixa inför kvällen. Vi startade med att baka kladdkakan som skulle vara i tårtan, sen efter en stund kom även Frida och Sara.
Vi fortsatte med bakandet utav tårtor. Två riktigt mumsiga tårtor blev det, på nästan helt eget recept!

När vi sedan pyntat rummet vi skulle vara i, började vi byta om, sminka oss och locka hår. Kan ju bara säga att det där med locka hår, det tar riktigt lång tid.
Vid strax efter 6 kom födelsedagsbarnet Isabelle till Ida, där vi var och en stund senare kom även Hanna.

Vi började äta de goda tårtorna och kakorna, och sedan blev alla sugna på pizza, så vi gick upp och tog oss lite pizza otroligt mycket mer gjorde vi som jag inte orkar skriva ner, för det skulle bli på tok för mycket att skriva.
Gruppbild.
Redigerad av mig.

I'm in school.

Halloj där!
Sitter just nu i skolan, i det såkallade tysta rummet med Isabelle. Fast jag kan ju inte riktigt påstå att vi är tysta, men vi är själva så spela roll. Får även ett enstaka sms från Ida ibland.
Pluggar somsagt, som man brukar göra i skolan och just nu jobbar jag med engelska och fy vad tråkigt det är egentligen. Jag håller på att göra en meny och därefter ska jag göra en restaurang dialog, mycket tråkigt om man frågar mig.

Senare blir det engelska kommunication, som man kan säga är ungefär är som en engelska lektion. Måste bara hitta någon som vill gå på det med mig, annars får jag lov att gå själv..

Nu ska jag fortsätta mitt pluggande och vara social med Isabelle.

Puss

Dinner time!

Innan det är dags för mat bjuder jag på två vintriga bilder från igår.



It's beautiful, both of them.

(ignorera min engelska, den är inte bra, jag vet)

Don't say anything you don't know something about.

Dagen idag har nog varit den tråkigaste. Var på besök på regementet med skolan så vi var där i ca 2 timmar och bara lyssnade och gick runt där. Inget kul pratade de om heller, bara vad alla jobbade med.
Efter lunch fick vi även lov att sitta och lyssna på två föräldrar som berättade om sina jobb, en som jobbar som yrkesofficer och en som jobbade på en bank.

Jag vet inte alls vad jag vill jobba med i framtiden, men just nu vill jag jobba på SEB, för då får man en städtant, som jobbet betalar! Gud vad det skulle vara bra tycker jag

Efter föreläsningarna, eller vad man ska kalla det, jobbade jag en liten stund strax innan bg:n, jag har nämnligen kommit på en grymt bra idé till min lägenhet som ska ritas. Så nu ska jag göra om budgeten som var klar. Det blir min eftermiddag, hur blir eran?


Dagens outfit

- Mörka jeans från Kappahls barnavdelning (enormt gamla, men otroligt sköna)
- Rosa huvtröja från JC
- Vitt brottarlinne (syns ej på bild) från JC

Det första inlägget.

Så, då var jag nästan helt klar. Tillräckligt klar för att börja blogga i alla fall.
Det fick inte bli en sån avancerad nu till en början, då det är brist på idéer. Men jag kan lova er, en gång då ska jag hitta på någon riktigt, riktigt ball design.

Var ute och fotograferade lite tidigare idag så tänkte bjuda på min favoritbild ifrån dagen nu innan jag ska gå upp och göra i ordning mig för sängs. Tidigt jag vet, men jag är så otroligt trött (sov bara 4h inatt) så ska lägga mig och kolla på One tree hill istället. Ska bli riktigt mysigt.


Visst är den härligt?